San Reno-i sonka

4 fő részére

Nehézség:

könnyű

Beküldte:

hozzávalók

  • 6 nem túl vékony szelet pármai vagy prágai sonka
  • 6 szelet sajt
  • 1 tojás
  • 10 dkg gomba
  • bors
  • petrezselyem
  • zsemlemorzsa
  • liszt
  • tojás

Elkészítés

A gombát felszeleteljük, és kevés olajon megpároljuk. Ráütjük a tojást, sózzuk, borsozzuk, és jól megszórjuk az apróra vágott petrezselyemmel. Mindegyik szelet sonkára teszünk egy kupac gombát, 1 szelet sajtot, feltekerjük és a szokásos módon bepanírozzuk. Forró olajban kisütjük. Tartármártást kínálunk hozzá.

Hozzászólások

Új hozzászólásokat átmenetileg nem lehet beküldeni.

Ehhez a recepthez még senki sem fűzött megjegyzést.